Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Marshall Speaker Bluetooth Woburn III Black  

Marshall Speaker Bluetooth Woburn III Black

Емблематичният дизайн Marshall и балансираният звуков характер се комбинират с технология Bluetooth®, за да ти осигурят уникално изживяване при слушане!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1169.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4148037

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Woburn III е "голямата" Bluetooth® колонка в новата серия на високоговорители на Marshall. 

Новата домашна колонка от известната компания е преработена с нова three-way система от драйвери, за да предложи звуково изживяване, което изпълва пространството, независимо дали я използваш като домашен високоговорител, или като високоговорител за телевизора. Bluetooth® колонката (разполага както с 3,5 mm вход, така и с RCA вход и HDMI) предлага силен и изненадващо чист звук, резултат, който само Marshall може да постигне в такива размери.

Marshall Woburn III предлага вълнуващ звук (включва усилвател 90W Class D за woofer, два усилвателя от 15W Class D за средните честоти и два усилвателя 15W Class D за tweeters).

Мощност
150W
Наслади се на изключително качествен стерео звук в целия честотен диапазон благодарение на вградения woofer и 2x tweeters (включва усилвател 90W Class D за woofer, два усилвателя 15W Class D за средните честоти и два усилвателя 15W Class D за tweeters).
Честотен диапазон
35Ηz-20kHz
Кристален звук благодарение на големия честотен диапазон 35Ηz-20kHz! Наслаждавай се на дълбок бас и балансирани високи, какъвто и музикален стил да слушаш.
SPL (Sound Pressure Level, Max)
105dB @ 1m
Нивото на звуково налягане е 105 dB. Наслади се на балансиран и ясен звук при висока сила от всеки източник.
Тип свързване
Bluetooth® 5.2, RCA, 3.5 mm и HDMI
Колонката се свързва с устройства чрез Bluetooth® 5.2, като прави кабелите излишни. Обхватът достига 10 метра. Също така разполага с вход 3.5mm, вход RCA и HDMI.
 
 
Емблематичен дизайн
Емблематичният дизайн Marshall е запазена марка на създателите на компанията, като прави всеки техен продукт отличителен. Класическата визия се комбинира хармонично с мощен, богат звук за невероятно изживяване при слушане.
 
 
Звук, който изпълва пространството
Колонката предлага по-широка звукова сцена от предшественика си, за да се насладиш на по-завладяващо изживяване. Най-новото поколение включва tweeters под ъгъл и подобрени вълноводи, за да осигурява постоянно ясен и мощен звук, където и да стоиш в помещението. Технологията Dynamic Loudness настройва тоналния баланс, като гарантира, че музиката се чува ясно при всякаква сила на звука.
 
 
Перфектният контрол!
Управлението на Woburn III чрез аналоговите въртящи се контролери, металния превключвател и бутоните съчетава традиционното познато усещане на аналогов контролер с удобството на бутоните.
 
 
Ново поколение Bluetooth®
Колонката на Marshall е готова за следващото поколение Bluetooth®. Това означава, че е проектирана да се възползва от най-новите технологични функции, когато станат достъпни. OTA (Over-the-Air) актуализации чрез приложението на Marshall гарантират, че колонката ти е винаги актуална с най-новите функции и възможности.
 
 
Свържи колонката както предпочиташ
С Bluetooth® 5.2, 3.5mm вход, RCA и HDMI, да се свържеш към колонката и да се насладиш на невероятен звук никога не е било по-лесно. Свържи се директно от предпочитаното устройство по желания от теб начин. Ако свържеш Woburn III чрез HDMI към телевизора си, с нощния режим (Night Mode) съседите ти ще останат спокойни, тъй като намалявай най-силните звуци и гарантира, че ще продължиш да чуваш по-слабите.
 
 
Един екологичен подход
В сърцето на високоговорителя Marshall се намират музиката и околната среда. Новото поколение е създадено с мисъл за природата, тъй като се състои от вегански материали и 70% рециклирана пластмаса.

  • Характеристики
  • Обща мощност 150 Watt
  • Свързване Bluetooth
  • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
  • Честотен диапазон 35 Hz - 20 KHz
  • Входове AUX / HDMI / RCA
  • Тегло 7.45 kg
  • Размери 40 x 31.7 x 20.4 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >