Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Marshall Willen II Cream  

Marshall Willen II Cream

Емблематичният дизайн на Marshall се съчетава с изключителна мобилност: с Bluetooth® 5.3 LE свързване и първокласен звук 10W, степен на защита IP67 и автономия 17 часа!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
239.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4636856

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

MIGHTY SOUND, EVERYWHERE: създаден да бъде навсякъде с теб, Willen II е мощен и издръжлив безжичен високоговорител!

С драйвер 2" с пълен обхват и два пасивни radiators, усилвател 38W Class D, устойчивост на вода и прах (IP67), вграден микрофон, за да отговаряш на обаждания, Bluetooth® LE Audio-Ready за удобно споделяне на звук с технологията Auracast™ и съвместимост с приложението на Marshall, предлага повече контрол на звука от всякога.

Комбинирайки емблематичния дизайн на Marshall със здравина, която те предизвиква да преодолееш ограниченията, Willen II осигурява повече от 17 часа време за слушане с едно зареждане, а каишката в задната част на колонката позволява да я прикрепиш, където и както пожелаеш.

Marshall Willen II Cream
10W Output Power
Мощност
10W
С мощност 10W (88dB SPL @ 1m, Mono), два пасивни radiators за впечатляващ бас и усилвател 38W Class D за слушане без изкривявания при всякаква сила на звука.
Bluetooth® 5.3 LE
Тип свързване
Bluetooth® 5.3 LE
Свързва се с мобилното ти устройство чрез Bluetooth® 5.3 LE. В пространства без препятствия обхватът достига 100 метра, а сдвояването е безпроблемно чрез "Bluetooth pairing button".
75-20,000 HZ
Честотен диапазон
75-20,000 Hz
С честотен диапазон от 75 до 20000 Hz ще се наслаждаваш на звук с високо качество, с дълбок бас и балансирани високи, независимо каква музика предпочиташ да слушаш.
IP67 Certified
Устойчивост
IP67
Проектиран да отговаря на спецификациите IP67, следователно устойчив на вода и прах, позволява да се забавляваш без стрес, когато си близо до вода или ако внезапно завали.
17+ Hours Playback
Батерия
17+ часа
Автономията на батерията надвишава 17 часа непрекъснато възпроизвеждане, за да се забавляваш през целия ден с приятелите си (20 минути зареждане осигурява 5,5 часа слушане).
 
 
Емблематичен звук Marshall
Прави всякакви настройки, от най-тихите до най-силните. Малко по-голямото шаси на Willen II увеличава баса. Успоредно с това, подобрените драйвери дават на всяка честота необходимото време, за да заблести, така че можеш да се насладиш на балансиран звук при всяко ниво.
 
 
17+ часа възпроизвеждане
Willen II осигурява 17+ часа възпроизвеждане само с едно зареждане, изпълвайки света ти с музика. Когато батерията се изтощи, просто свържи високоговорителя към съвместимо зарядно (USB-C 5V/1.5A, продава се отделно) и за 2 1/2 часа ще се зареди напълно. И най-доброто: 20 минути зареждане са достатъчни за 5,5 часа възпроизвеждане.
 
 
Willen II е изключително издръжлив
С изключително издръжлив и лесен за използване дизайн, който отговаря на стандартите за устойчивост на прах и вода IP67, няма да позволи дъжд или мръсотия да застане между теб и музиката ти. По-конкретно, може да бъде потопен във вода на дълбочина до 1 метър за до 30 минути.
 
 
Закачи го навсякъде с каишка
Вземи го, прикрепи го към предмет или го остави да виси. Благодарение на еластичната каишка, можеш да поставиш Willen II почти навсякъде и да споделиш любимата си музика с всеки, който иска да я чуе.
 
 
Вграден микрофон
Музиката е на първо място, но знаем, че ежедневието може да бъде натоварено. Willen II разполага с вграден микрофон, който прави говоренето със свободни ръце по-лесно от всякога. Можеш да получаваш обаждания, докато започваш деня си или се подготвяш за концерт.
 
 
Bluetooth® LE Audio-ready
Marshall не иска нищо да пречи на музиката ти, така че Willen II е създаден да бъде готов за Bluetooth® LE Audio. Тази ориентирана към бъдещето технология ще въведе нов свят от възможности за споделяне на звук с революционния Auracast™.

  • Характеристики
  • Обща мощност 10 Watt
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Честотен диапазон 75 Hz - 20 KHz
  • Автономия на батерията До 17 часа
  • Водоустойчивост Да (IP67)
  • Цвят Cream
  • Тегло 360 g
  • Размери 10 x 4.3 x 10 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >