Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

AMD CPU Ryzen 3 4100 (AM4/3.8 GHz/6 MB)  

AMD CPU Ryzen 3 4100 (AM4/3.8 GHz/6 MB)

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
155.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3946452

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Когато имаш в ръцете си най-усъвършенстваната архитектура на процесор в света за игри или за създаване на съдържание, възможностите са неограничени.

Независимо дали играеш най-съвременните игри, проектираш небостъргач или обработваш много данни едновременно, имаш нужда от процесор, който може да прави всичко. Имаш нужда от процесор AMD Ryzen™ 4000 Series (TSMC 7nm FinFET), който определя нови стандарти в производителността за геймърите и създателите.

С 4 ядра и 8 процесорни нишки, работна честота 3,8GHz, която може да достигне 4,0GHz (Max Boost), поддръжка на памет DDR4 до 3200MHz, VR-Ready Premium процесорът AMD Ryzen™ 3 4100 предлага ненадминати технологии за изключителна производителност.

AMD Ryzen™ 3 4100
Socket AM4
Socket
AM4
Socket AM4 е проектиран за съвременните процесори на AMD, с цел подобрена производителност и отлично сътрудничество на процесора с останалата част от системата.
4C/8T Zen 2
Cores
4C/8T
Всичко се осъществява бързо, тъй като 4-те ядра с архитектура Zen 2 в комбинация с 8 процесорни нишки спомагат за по-добро разпределяне на задачите, за производителност и по-бърза реакция.
2MB L2/4ΜΒ L3
Cache
2MB L2/4MB L3
Общата L2 Cache е 2MB, а общата L3 Cache е 4MB (намалява латентността, като позволява съхранението на повече данни за обработка преди достъпа до основната памет).
CPU Base Clock
Работна честота
3,8GHz (Max Boost 4,0GHz)
Работната честота е 3,8GHz. Max Boost Clock за single-threaded работни потоци може да достигне 4,0GHz и се активира според изискванията.
 
 
Висока производителност!
По-високи скорости, повече памет и повече честотна лента от предишното поколение: Процесорите AMD Ryzen™ 4000 Series - с ядра с архитектура Zen 2 - са новият стандарт в сферата на високата производителност. Създадени са с тази философия, за да надминат очакванията дори на най-взискателните потребители и да зададат нови стандарти на пазара на CPUs.
 
 
Ненадмината технология!
Процесорите Ryzen™ 4000 Series са създадени с най-модерната производствена технология в света, тази на 7nm. В комбинация с охладителите Wraith запазват ниски нива на температурата и шума на системата, без никакъв компромис. В същото време възможностите на невронната мрежа регулират производителността на ядрата според работното натоварване на приложенията – предимство, което печелиш, само когато имаш най-модерния gaming CPU в света.
 
 
Водеща иновация!
Процесорите AMD Ryzen™ 4000 Series (TSMC 7nm FinFET) поддържат стандарта PCI Express 3.0 (PCIe 3.0), като са съвместими и с технологията AMD StoreMI, която ускорява традиционните устройства за съхранение, намалява времето за зареждане и подобрява цялостното потребителско изживяване. Съвместими и с по-старите поколения дънни платки (благодарение на Socket AM4), предлагат нови възможности и стойност на инвестицията ти.

  • Характеристики
  • Socket AM4
  • Тактова честота на процесора 3.80 GHz
  • Брой ядра на процесора 4
  • Архитектура Zen 2
  • Cache 6 MB
  • Cooling Device Да
  • Опаковка Box
  • Други характеристики Maximum Frequency: 4 GHz
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >