Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Cooler Master MasterAccessory GEM White  

Cooler Master MasterAccessory GEM White

Дразниш ли се от хаоса на бюрото ти? Или просто искаш да направиш кутията на компютър си по-функционална и забавна? Вземи си GEM!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4198409
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
DON'T BE SQUARE: с магнити за здраво поставяне, GEM на Cooler Master може да се прикрепи към голямо разнообразие от магнитни и немагнитни материали за компютърни кутии, за да държи любимите ти периферни устройства.
Cooler Master MasterAccessory GEM WHT
 
 
Мощен магнитен захват
Използвайки мощни магнити и противоплъзгащ материал за допълнителна сигурност, GEM на Cooler Master може да се прикрепи към повърхности, за да издържи до 2 килограма. 
 
 
Голяма съвместимост
GEM е създаден за голямо разнообразие от периферни устройства, като gamepads, слушалки, VR слушалки, мобилни телефони и други.
 
 
Поставяне върху различни повърхности
GEM на Cooler Master може да се постави и върху немагнитни повърхности с дебелина до 4 mm, като стъкло, пластмаса, акрил и алуминий.
 
 
Предпазни гумирани рамена
Стоманените рамена с гумено покритие осигуряват надеждна опора, като същевременно предпазват най-ценните ти периферни устройства от надраскване.
 
 
Лесна организация на кабелите
Поддържай бюрото си подредено с кабелните канали на GEM, които са проектирани да позволяват зареждане, докато кабелите са "заключени" на място.
 
 
Възможности за персонализация
3D печатът официално позволява модификации на GEM, за всякакви цели, които можеш да си представиш. Всички файлове са достъпни на Printables.com за изтегляне, remix и споделяне!

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >