Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Elgato Stream Deck MK.2  

Elgato Stream Deck MK.2

От излъчване и редактиране до проектиране, разработване, работа в мрежа – всичко – имаш нужда от един интерфейс, за да контролираш безбройните си приложения и инструменти. Нуждаеш се от Stream Deck!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
339.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4121554

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Streamline everything: Впечатли публиката си в Twitch и YouTube, с усъвършенстваните функции на Elgato Stream Deck MK2!

Разполага с 15 LCD бутона, които са готови да инициират неограничени действия, елиминирайки необходимостта от картографиране и запаметяване на клавишни комбинации.

С едно просто докосване ти позволява да сменяш сцени, да възпроизвеждаш мултимедийни файлове, да регулираш звука и много повече, докато визуалната обратна връзка потвърждава всяка твоя команда. Благодарение на Stream Deck Store, винаги имаш подходящите plugins. 

Традиционно това ниво на контрол досега е било изключително предимство на mainstream broadcasters. Но сега е в твоите ръце!

 
 
 
Контрол на върха на пръстите ти
С 15 бутона, които разполагат с LCD дисплей, имаш безкрайни възможности! Можеш да контролираш apps, да публикуваш в социални медии, да заглушаваш микрофона или да променяш сцени в програмата си за streaming.
 
 
Пълна интеграция в екосистемата ти
Актуализирай своя Stream Deck с plugins на любимите си програми и IoT устройства. Проверявай имейла, социалните медии, Zoom, Power Point презентациите, осветлението, но също и функциите и настройките на системата си, които искаш да промениш бързо.
 
 
Избери стила си
Харесваш изтънчеността на черното или предпочиташ дързостта на бялото? Можеш да избереш основата на Stream Deck, която ти подхожда, но също така да го персонализираш още повече със свалящите се предни части. Персонализирайки иконките на бутоните, имаш още повече опции!
 
 
Създавай с лекота
Звукови ефекти, аудио клипове и GIF могат да се появят в твоя stream на мига, за да направиш моментите още по-неповторими за зрителите. Сменяй сцени в програмата, в която правиш streaming и веднага Stream Deck ще разпознае и съответно ще промени функциите. Наистина можеш да правиш всичко, от което се нуждае твоя работен процес, с характерна лекота. 
 
 
Лесни автоматизации
С един бутон можеш да включиш светлинния си пръстен (light ring) и едновременно с това да стартираш streaming, да поздравиш абонатите в чата. Или промени светлината на бяла в момента, в който стартираш бизнес разговора си в Teams. Комбинациите никога на свършват! 
 
 
Добре дошли в Stream Deck Store
Над 100 plugins, като напрекъснато се добавят и още, можеш да контролираш всяка програма, светлини и да добавяш макроси от всякакъв вид. Има и голям избор от звуци, които можеш свободно да използваш в твоите streams! 

  • Характеристики
  • Тип Stream Deck
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >