Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

AverMedia Live Streamer 311S Kit  

AverMedia Live Streamer 311S Kit

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
449.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3366464

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
AverMedia, известна с иновативните и изключително надеждни продукти за картина и звук, с които разполага, създава Live Streamer 311S: един пълен пакет от периферни устройства, който предоставя на всички възможността за запис на видео, звук и streaming с високо качество!

Състои се от Live Gamer MINI video capture card, микрофон 133P и камера Live Streamer CAM 313, които ще ти помогнат да покажеш твоите streams по-бързо и лесно от всякога!

Съвместим с всички конзоли (PlayStation 4/ Xbox One/ Nintendo Switch) и почти с всички лаптопи и стационарни PCs - както и с платформите YouTube, Twitch и Mixer - Live Streamer 311S ти предоставя всичко необходимо, за да покажеш на приятели и познати колко си добър в игрите, правейки първите си стъпки в света на online съдържанието!
 AverMedia Live Streamer 311S
 
 
Мощен, въпреки малкия размер!
Live Gamer MINI на AverMedia е малко устройство, но не се заблуждавай от размера! Интегрира мощен (hardware-based) енкодер H.264 в компактна форма, която ти позволява да го носиш в джоба си, във всеки един момент, за да организираш следващия stream лесно и бързо!
 
 
Професионален звук!
Live Streamer MIC 133P е аналогов 3.5 mm (3-Pole)микрофон. Създаден за изпълнители и live streamers, които изискват звук със студийно качество. Вграденият кардиоиден кондензатор записва източници на звук, които се намират точно пред микрофона, фокусирайки се единствено върху гласа ти, за да предаде всяка твоя дума с най-високо качество на звука! 
 
 
Сподели най-добрите си моменти!
Live Streamer CAM 313 (PW313) на AverMedia е USB 2.0 FHD Webcam със сензор 1/2.7" CMOS, идеална за podcasting, streaming и gaming. Записва дори и най-малкия детайл с живи цветове и качество на изображение 1080p30. Разполага с въртяща се основа, два вградени микрофона (mono), плъзгащо се капаче за избягване на "инциденти" и кабел с дължина 1,5m за по-голяма гъвкавост!

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >