Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Belkin Wemo Led Lighting Bundle  

Belkin Wemo Led Lighting Bundle

Използвай крушките, WeMo Link и приложението WeMo, за да програмираш осветлението в дома си от сензорния дисплей на твоето smart устройство!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2420139

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

LED Lighting Starter Set, който включва 2 крушки, ти дава възможност да програмираш кога да се включва и изключва осветлението в твоя дом, както и да регулираш интензитета на светлината, която излъчват крушките според твоето настроение. Изтегли WeMo app на твоя смартфон или таблет, използвай WeMo Link, за да контролираш до 50 крушки и спестявай енергия, тъй като продължителността на живот на всяка от тях, в случай че се използва всекидневно по 3 часа, е повече от 20 години!

Wemo Led Lighting Bundle
Turbo-X
Приложение
WeMo

LED Lighting Starter Set е съвместим с приложението WeMo, чрез което можеш да свържеш всички устройства към твоя смартфон или таблет, така че да програмираш функциите им.

Turbo-X
Контрол
WeMo Link

Чрез WeMo Link, който се включва в опаковката с 2-те крушки, можеш да контролираш до 50 лампи по отделно или организирани в групи.

 
С WeMo app, имаш нужда единствено от сензорен дисплей

Възможностите на LED Lighting Starter Set са големи, особено ако вземеш под внимание съвместимостта му с приложението WeMo. Изтегли го на Android или iOS устройство, свържи към него всички smarthome Belkin устройства, с които разполагаш и ги контролирай от сензорния дисплей на твоя смартфон или таблет. В конкретния случай, програмирай кога да се включват и изключват лампите. Също така, можеш да определиш колко силна да бъде светлината, която излъчват.

 
Пълен контрол

Комбинацията от крушките, WeMo Link и приложението WeMo предоставя пълен контрол на светлината в твоя дом. Програмирай до 50 лампи по отделяно или разделени в групи. Определи кога да се включват и изключват за спестяване на енергия и функционалност.

 
Светлина според твоите предпочитания

Искаш да настроиш светлината на 80% по време на вечерята с приятели? След това ще гледате филм и искаш да я намалиш до 20%? Никакъв проблем! Регулирай интензитета на светлината според твоите предпочитания чрез WeMo app.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >