Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Wiz Smart Imageo Spots White  

Wiz Smart Imageo Spots White

Умна лампа WiZ Imageo с метална конструкция, модерен дизайн и регулируема цветна светлина! Свързва се към домашната Wi-Fi мрежа и се контролира чрез WiZ app!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4110048
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С елегантен, модерен дизайн и метална конструкция, smart лампата WiZ Imageo предоставя регулируема цветна светлина (от 2200K до 6500K и яркост до 345 lumens), идеална за създаването на страхотна атмосфера в помещението ти.

Свързва се към домашната безжична Wi-Fi мрежа и след това имаш пълен контрол с приложението WiZ или с гласа си. Животът на включената крушка GU10 LED достига 15000 часа.

WiZ Imageo
 
 
Интелигентна функционалност
Наслади се на предимствата на интелигентните функции, просто като свържеш smart лампата WiZ към безжичната домашна Wi-Fi мрежа. Контролирай лесно осветлението, дори когато отсъстваш от дома си, програмирайки го да се включва и изключва автоматично. Не е необходимо да инсталираш допълнително оборудване!
 
 
Съвместимост със стандарта Matter
Този продукт е сертифициран по стандарта за оперативна съвместимост за интелигентни устройства и интелигентен дом, наречен "Matter". Можеш да настроиш интелигентната лампа и да управляваш функциите ѝ, като използваш предпочитаната от теб платформа за умен дом и да я накараш да работи безпроблемно с други интелигентни устройства, поддържащи Matter. 
 
 
Активирай осветлението с движение, без сензори
Технологията SpaceSense на WiZ превръща самите светлини в сензори за движение. С най-малко две WiZ лампи в една стая можеш да активираш функцията SpaceSense в приложението WiZ, така че те да се включват и изключват автоматично при засичане на движение.
 
 
Следи енергийната консумация!
Можеш да получиш изчерпателна картина на енергийната консумация на лампите с приложението WiZ, което ти дава лесен достъп до седмичен или дневен отчет. Това ще ти помогне да следиш потреблението на енергия за по-голям контрол.
 
 
Създай идеалната атмосфера
Избирай от широка гама градации, от освежаваща студена бяла светлина до релаксираща топла бяла светлина или просто избери един от предварително зададените режими като Focus и Relax, за да създадеш идеалната атмосфера в помещението.
 
 
Милиони цветове и режими на осветление
Избери цвят, който ти харесва или просто приложи функция за динамично осветление от предварително зададените настройки. Камината или океанът, например, ще ти помогнат да създадеш невероятна атмосфера и да подобриш настроението си.
 
 
Перфектната светлинна сцена
Направи своя собствена комбинация от различни цветове и бяло осветление, за да създадеш идеалната атмосфера, която да съответства на моментите от ежедневието ти. Просто запази новата си сцена и я избери по всяко време с приложението WiZ или с гласа си.
 
 
Контролирай интелигентните светлини отвсякъде
Няма нужда да се тревожиш, че може да си забравил лампите в дома си включени. Можеш да ги контролираш - напр. да ги включваш или изключваш - където и да се намираш, от удобството на смартфона си.
 
 
Насочи светлината
Можеш да регулираш и насочваш светлината накъдето смяташ, че е необходимо, за да подчертаеш произведения на изкуството, картини или детайли в пространството.
 
 
Абсолютен контрол
Можеш да контролираш умното осветление WiZ с много начини. Регулирай светлините със смартфона, с гласа си, с дистанционното управление WiZ (продава се отделно) или използвайки суича за стена за превключване между двете основни функции. Работи с Google Home, Amazon Alexa и Apple Siri.

  • Характеристики
  • Категория Smart Lamp
  • Мощност (Watts) 5 W
  • Автономия (часове) 15000 h
  • Други характеристики Application: Wiz. Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >