Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Amazon Echo Spot Black  

Amazon Echo Spot Black

Стилен и интелигентен будилник с дисплей, високоговорител и вграден дигитален асистент (Amazon Alexa)!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
209.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4635116

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Amazon Echo Spot е стилен и интелигентен будилник с вградени възможности за дигитален асистент (Amazon Alexa). Винаги готов да ти помогне да се събудиш, да се отпуснеш с музика, да се информираш за последните новини или времето, да управляваш други smart устройства в дома си и още много.

Amazon Echo Spot разполага с мощен високоговорител и адаптивен дисплей, който показва часа, времето, заглавията на любимите ти песни и друга полезна информация.

Наслади се на богат звук с чисти вокали и дълбок бас и помоли Alexa да пусне музика, да те информира за времето или да ти напомни за графика или срещите ти. Създай рутинни процедури за Alexa, за да те събужда всеки ден с любимата ти песен или чрез постепенно включване на светлината.

Amazon Echo Spot
 
 
Новият ти помощник
Echo Spot на Amazon е smart будилник с вграден дигитален асистент (Alexa) и мощен звук. Винаги е готов да ти помогне да се събудиш, да разпуснеш и др.
 
 
Умен часовник...
Виж часа, времето и заглавията на песните с един поглед, контролирай smart домашни уреди и много други. Персонализирай дисплея с любимия си циферблат и променяй цветовете.
 
 
…още по-умен будилник
Настрой Alexa да те събужда нежно с музика и светлина, които бавно и постепенно се усилват. Провери часа, напомнянията или срещите и помоли Alexa да те информира за времето.
 
 
Динамичен звук
Наслаждавай се на богат звук с ясни вокали и дълбок бас. Просто поискай от Alexa да пусне музика, подкасти и аудиокниги. Виж заглавията на песните и докосни дисплея, за да контролираш музиката и т.н.
 
 
Интелигентен контрол
Контролирай съвместими smart домашни устройства. Просто поискай от Alexa да включи осветлението или докосни дисплея, за да го намалиш. Създай рутинни процедури, които използват засичане на движение, за да се намалят термостата, когато излизаш или да се отворят щорите, когато влезеш в някоя стая.
 
 
Защита на поверителността
Amazon не споделя и не продава твоята лична информация на други. Създаден с много нива на контрол за поверителност, включително бутон за заглушаване на микрофона, както и различни проверки в приложението.

  • Характеристики
  • Категория Voice Assistant
  • Други характеристики Voice Assistant: Amazon Alexa. App: Alexa App
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >