Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Philips Hue Iris Gen4 Black  

Philips Hue Iris Gen4 Black

Задай настроението във всяка стая на дома си със стилната лампа Philips Hue Iris в черно. Със светлина, която едновременно облива стената с цвят и предлага нежна подсветка, Iris осигурява изтънчен, уникален ефект!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3608387

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Емблематичният дизайн на лампата Philips Hue Iris е преоткрит.

В черен цвят, Iris се отличава с обвита в плат корда, смесени материали, алуминиева вътрешна тръба и уникален светлинен ефект - обливане на цвят с нежна подсветка - за създаване на изискана интелигентна лампа.

Можеш да контролираш стилната умна лампа, използвайки Bluetooth приложението или дори и с гласа си (работи с Alexa, Siri или дигиталния асистент Google Assistant). Гласовите команди изискват моста Philips Hue Bridge, както и съвместимо със системата Philips Hue устройство (напр. Amazon Echo, Google Nest). Ако желаеш да се насладиш на пълното "Philips Hue" изживяване с още повече възможности, имаш нужда от Hue Bridge, който се продава отделно.

Необходима предпоставка, за да се свържат интелигентните устройства Philips HUE към Wi-Fi е наличието на Smart Bridge!

Philips Hue Iris Gen4 Black
 
 
Изискана интелигентна лампа
Лампата Philips Hue Iris предлага уникален стил, който допълва интериора на всяко помещение. Постави лампата, където пожелаеш в твоя дом, обливайки стените на хола с цветна светлина или я постави на нощно шкафче за нежна нощна светлина.
 
 
Помага ти да се събуждаш и да заспиваш по-естествено
Съчетай лампата от лимитираната серия на Philips Hue Iris с моста Hue Bridge, за да използваш опциите за събуждане и заспиване, които ти помагат да заспиш и да се събудиш по-естествено. Възможностите за плътно затъмняване на лампата, съчетани с дифузната подсветка, ти позволяват да се събудиш сутрин в твой собствен изгрев, докато светлините леко озаряват или постепенно да затъмниш топлите бели светлини, за да ти помогнат да заспиш по-лесно.
 
 
Създай преживяване по свой вкус
Преобрази дома си с над 16 милиона цвята, които мигновено ще създадат подходяща атмосфера за всяко събитие. С докосването на един бутон можеш да избереш празнично осветление за парти, да превърнеш хола си в кино салон, да украсиш дома си с цветни акценти и много други.
 
 
Управлявай до 10 лампи!
С приложението Hue Bluetooth можеш да управляваш умните лампи Hue в дадена стая в твоя дом. Добави до 10 интелигентни лампи и ги управлявай с едно докосване на бутон на мобилното си устройство (смартфон, таблет и др.).
 
 
Перфектните варианти за осветление в ежедневието ти
Направи деня си по-лек и по-приятен с четири предварително зададени варианта за осветление, които са създадени специално за ежедневието ти: "Енергизиране", "Концентрация", "Четене" и "Почивка". Двата модела със студена светлина – "Енергизиране" и "Концентрация" ти помагат да се разсъниш сутрин или да се фокусираш, докато моделите с топла светлина – "Четене" и "Почивка" ти осигуряват комфорт при четене или ти помагат да се отпуснеш.
 
 
Smart контрол с Philips Hue Bridge
Добави Hue Bridge (продава се отделно) към интелигентното си осветление, за да се насладиш на пълния набор от функции на Philips Hue. С Hue Bridge можеш да добавиш до 50 интелигентни лампи, които да управляваш навсякъде в дома си. Задавай режими, за да автоматизираш настройката на цялото си интелигентно осветление за дома. Контролирай осветлението си, докато си извън дома или добави аксесоари, като сензори за движение и интелигентни ключове.

  • Характеристики
  • Категория Smart Bulb
  • Мощност (Watts) 8.1 W
  • Автономия 25000 h
  • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant/Amazon Alexa. App: Philips Hue
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >