Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Hue Smart Light Bulb Filament G93 E27 (White)
ProductPhoto_1942603

Philips Hue Smart Light Bulb Filament G93 E27 (White)  

Philips Hue Smart Light Bulb Filament G93 E27 (White)

Интелигентни LED лампи, които напомнят на крушките на Edison, но интегрират всички предимства на екосистемата Philips Hue!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3367223
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С усъвършенствани характеристики и винтидж дизайн, интелигентната Bluetooth лампа Philips Hue Filament Globe представлява специален декоративен детайл, придавайки ретро стил на помещението ти!

С мека бяла светлина (2100K, 530lm), приложение Hue Bluetooth и поддръжка на гласови команди (Google Assistant, Amazon Alexa), подходяща за димиране и със спираловидна нишка, предлага директно управление чрез приложението Hue Bluetooth (съвместимо с устройства iOS 11 или следваща версия и Android 7.0 или следваща версия) и може да се сдвои с Hue Bridge за изключителен контрол!

Необходима предпоставка, за да се свържат интелигентните устройства на Philips HUE към Wi-Fi е да има Smart Bridge!

Philips Hue Bulb Filament G93E27
 
 
Модерни възможности с винтидж дизайн!
Наслади се на популярния външен вид на лампите Edison с отличителна светеща вътрешна намотка и прозрачно тяло с интелигентни лампи с нишка. Интелигентните LED ретро лампи съчетават вида и усещането на изчистения винтидж дизайн с възможностите на интелигентното осветление Philips Hue.
 
 
Управлявай до 10 лампи с Bluetooth приложението!
С Hue Bluetooth приложението можеш да управляваш интелигентното осветление Hue в дадена стая в дома си. Добави до 10 интелигентни лампи и ги управлявай с едно докосване на бутон на мобилното си устройство.
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в мрака, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш яркостта му, само с гласа си! Интелигентните лампи Hue са съвместими с Google Assistant и Amazon Alexa, следователно са готови да се подчинят на гласовите ти команди!
 
 
Създай идеалната атмосфера!
Лампите и осветителните тела Hue осигуряват мека бяла светлина. Подходящи за димиране от ярка дневна до нощна светлина, тези интелигентни лампи ти дават възможност да изпълниш дома си с подходящото количество мека светлина, когато се нуждаеш от нея, създавайки идеалната атмосфера.
 
 
Smart управление с Philips Hue Bridge!
Свържи умните лампи Philips Hue с Philips Hue bridge (продава се отделно) и открий неизброимите им възможности. С Hue Bridge можеш да добавиш до 50 интелигентни лампи, които да управляваш навсякъде в дома си. Настройвай таймери, нотификации, аларми и много още. Съвместимостта с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home ти позволява да контролираш светлините с гласа си!

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >