Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Philips Hue Argenta Single Spotlight White  

Philips Hue Argenta Single Spotlight White

Наслади се на бяла и цветна светлина, оползотворявайки неограничените възможности и предимствата на smart крушките Philips Hue и на серията лампи Argenta!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3401901

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С приложение Hue Bluetooth, възможност за свързване с Hue Bridge и снабдени с умни крушки Philips Hue GU10, Spot Lights от серията Argenta предоставят неповторимо потребителско изживяване, позволявайки ти да настроиш осветлението във всяко помещение, в зависимост от предпочитанията и настроението си - от наситените бели тонове на деня до топлите тонове, от които се нуждаеш, за да се отпуснеш вечерта. Успоредно с това, над 16 милиона цвята, които могат да се променят, ще превърнат дома ти в перфектното място за парти, а предварително зададените светлинни сценарии ще ти помогнат да изживееш отново всеки специален момент.
В комбинация с Hue Bridge на Philips (продава се отделно) можеш да се възползваш от предимствата на интелигентното осветление и да контролираш до 50 лампи Philips Hue в твоя дом!

Необходима предпоставка, за да се свържат smart устройствата на Philips HUE към Wi-Fi е наличието на Smart Bridge

Philips Hue Argenta
 
 
Пълен контрол чрез Hue Bluetooth Αpp!
С приложението Hue Bluetooth можеш да управляваш до 10 интелигентни крушки Philips Hue, директно от дисплея на смартфона или таблета си (Philips Hue Bluetooth App е съвместим с устройства, които разполагат с iOS 11 или следваща версия и Android 7.0 или следваща версия).
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в мрака, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш яркостта му, само с гласа си! Интелигентните лампи Hue са съвместими с Google Assistant и Amazon Alexa, следователно са готови да се подчинят на гласовите ти команди!
 
 
Игра с умни цветове!
Няма ограничения с Philips Hue: с над 16 милиона цвята, можеш да превърнеш дома си в перфектното място за парти и много други. Запази предпочитаните настройки на осветлението и ги използвай винаги, когато пожелаеш. Използвай любима снимка и акцентирай върху този специален момент с пръски светлина.
 
 
Интелигентно осветление!
Направи деня си по-лек с четири предварително зададени модела, създадени за ежедневните ти задачи. Двата модела със студена светлина, Energize и Concentrate, ти помагат да се разсъниш и фокусираш, а моделите с топла светлина, Read и Relax, ти помагат да се насладиш на добра книга и да се успокоиш!
 
 
Подобри настроението си!
Използвай над 50000 нюанса на бяла светлина, от топла до студена, за да си създадеш настроение за работа, да игреш или да разпуснеш, независимо кое време от деня е. Започни сунтринта си със страхотно настроение и студена, енергизираща ярка бяла светлина или се наслади на нощта със златни тонове!
 
 
Smart управление с Philips Hue Bridge
Свържи умните лампи Philips Hue с Philips Hue bridge (продава се отделно) и открий неизброимите им възможности. Настройвай таймери, нотификации, аларми и много още, добавяйки и контролирайки до 50 умни лампи, сензори за движение и други. Съвместимостта с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home ти позволява да контролираш светлините с гласа си!

  • Характеристики
  • Мощност (Watts) 5.5 W
  • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant/Amazon Alexa/Apple Siri/MAIC
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >